top of page
  • Petra Papierníková

EduEra v EÚ parlamente

EduEra oslavuje len dva roky svojej existencie. Preto sme nadšení, že vám môžeme oznámiť náš nevídaný úspech.

Náš medzinárodný tréning TRAINBOW sa umiestnil v prvej desiatke najlepších príkladov dobrej praxe projektov Erasmus+ na celom svete! Počas European Youth Week nás čakalo toto úžasné prekvapenie takto v plnej paráde!

Slovenská Národná agentúra IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže si vybral EduEru aby zastupovala Slovensko a slovenský sektor mládeže počas Európskeho týždňa mládeže v Európskom parlamente v Bruseli.

Ako príklad dobrej praxe zo Slovenska bol vybraný náš medzinárodný tréning Erasmus+ TRAINBOW! Počas našej návštevy s EduEra tímom sme v Bruseli zistili, že náš TC TRAINBOW je zo všetkých projektov Erasmus + na špičke medzi desiatimi medzinárodnými projektami!


V prvom rade musíme poďakovať nášmu skvelému tímu TRAINBOW: úžasným školiteľom: MarCusovi Vrecerovi a Pavlovi Vassiljevovi, našej prezidentke Petre Papierníkovej, našej vynikajúcej grafickej facilitátorke Olalle González, nášmu fenomenálnej digitálnej facilitátorke Elisa Bodenstab a našim skvelým dobrovoľníkom a účastníkom!

Ďakujeme za váš významný prínos k nášmu úspechu, úsiliu a skvelej spolupráci! Ďakujeme!

Druhé poďakovanie si zaslúži našu Národná agentúra IUVENTA - Slovenský inštitút mládeže a náš informačný guru Peter Jonis, ktorý je vždy pripravený odpovedať na naše nekončiace otázky. Ďakujeme, že ste nás vybrali a veríte v nás!

A tretie špeciálne poďakovanie patrí tímu EduEra!

Ďakujeme vám všetkým z celého srdca za vašu podporu!


Recent Posts

See All
bottom of page